myBT Desktop Build: WEB 6.0 BETA
en

Statement of Rights and Responsibilities

A Felhasználási feltételek hatálya:

Jelen "Felhasználási feltételek" a http://www.mybt.eu, http://desktop.mybt.eu, http://m.mybt.eu, http://cloud.mybt.eu, http://chat.mybt.eu, http://player.mybt.eu, http://play.mybt.eu (Továbbiakban myBT) címen elérhető közösségépítő oldal használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak az ezen oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől. A személyes adatok szolgáltatás igénybe vétele során történő kezelésére külön "Adatkezelési szabályzat" vonatkozik.

Az oldal célja, a szolgáltatás leírása

A myBT oldal közösség építésére szolgál. Az oldal használatának célja, hogy a regisztrált felhasználók a többi regisztrált felhasználó között ismerősöket keressenek, velük a kapcsolatot felvegyék, ily módon kialakítsák saját ismerőseik körét.
Továbbiakban lehetőségük van:
Képek feltöltésére, információk megosztására, azok minősítésére (Az ott lévő Tetszik gomb segítségével) és kommentek hozzáfűzésére.
A felhasználó által megosztott tartalmakért A FELHASZNÁLÓT TERHELI A FELELŐSSÉG!

A felhasználási feltételek módosítása

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A Szolgáltató a módosításokról, azok életbe lépését megelőzően, a felhasználókat e-mailben, vagy a bejelentkezéskor megjelenő, "myBT infó" elnevezésű üzenő-oldalon tájékoztatja.

A szolgáltatás igénybe vételének feltétele

A szolgáltatás regisztrációt követően vehető igénybe. Regisztrálni, így a közösség tagjává válni csak természetes személyek jogosultak. Nem természetes személy közösségek, jogi személyek, jogi személyiség nélküli egyesületek természetes személy felhasználó által alapított klub formájában lehetnek jelen az oldalon.
14 éven aluli természetes magán személyek a szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe.

A regisztráció során a felhasználónak ki kell töltenie az adatlapot, melynek során meg kell adnia e-mail címét és jelszavát. A későbbiekben az oldalra való belépés a regisztrált e-mail cím és a jelszó megadásával lehetséges.

A regisztráció során a felhasználónak ki kell töltenie az adatlapot, melyen egyes, az oldalon való azonosítást lehetővé tevő adatok megadása kötelező. Az adatokat a felhasználó később megváltoztathatja.

Hatályos: 2013.02.27.-től.
myBT © 2024 www.mybt.eu